Alla inlägg under juni 2007

Av Rosanna - 20 juni 2007 18:41

Precis kommit hem från stan..

Först träffade jag Katja där och gick runt lite i jakt på en present till hennes kompis Sara..

Sen gick vi in i gallerian och slappade runt där tills Vera ringe och ville ses, eftersom hon också skulle ha en present till Sara. Så då blev det en massa presentjagande ett tag där. Sprang till tåget som en tok när syrran ringde precis innan jag skulle hoppa på och bad mig att vänta på henne, hon jobbar ju inne i stan så. Då fick jag gå in mot stan igen då..Träffade henen där och så gick vi mot vårat gamla jobb  - Bagdad Café - de håller på och bygger om en massa där så vi kollade runt och så. (: Nu sitter man här hemma bara.. Blir väl att ta ett bad snart  (:

ANNONS
Av Rosanna - 20 juni 2007 10:31

Som det ser ut just nu så blir det middag med familjen på midsommarafton.. sen åker mamma, storesyrran och lillesyrran iväg till Lonon ett par dagar (: Så kvällen .. jag vet fan vad som händer (:

Tidigt upp på lördag morgon iallafall, ska åka in till skärgården -Sandhamn - Ohooo - jag älskar!!! <3 kameran kommer ju vara med om det mesta de närmaste dagarna kan jag lova ;)ANNONS
Av Rosanna - 18 juni 2007 22:20

Vad gör man när man bara vill försvinna för några timmar och sen komma tillbaka när allt lugnat ner sig?

Eller.. lugnat ner sig kanske är fel ord.. det kommer aldrig att bli lungt inom mig. Alltid någon del av mig som känner sig fel, oroad, ensam, tom, arg, ledsen, besviken.

Känns som om jag byggt upp en mur av allt bra och den plötsligt rasar samman, bit för bit.

Känns så overkligt.  Så tomt nu.

När man vet att allt bara rasar samman, men inte vet vad man kan göra för att få det att sluta.  När man gråter så mycket tills det känns som om det aldrig mer kommer att komma några tårar igen.

Snälla, ta mig ifrån det här. 

I risk med att låta väldigt emo, men jag orkar faktiskt inte med detta längre. Känns som om jag bara försöker att springa med det går inte. Jag är fast.

Som om jag spelar ett spel, och när jag slår tärningen så hamnar jag på en ruta som säger att jag måste gå två steg bakåt hela tiden.

Känns precis som förr. Tomt.

Alltid dessa tårar som smeker mina kinder.

Alltid känslan, den känslan jag känns så många gånger. Som jag är så trött på nu, men den återvänder alltid.

Eller är det jag som återvänder till känslan?

Är inte så säker på hur det är.. men en sak är jag säker på.. eller ja nästan säker på iallafall.

Det känns som om det är precis som förr, tillbaka på ruta ett.

Av Rosanna - 18 juni 2007 15:15

Låter rubriken tala för sig själv idag..

Förövrigt mår jag så jäkla dåligt just nu..Allting blir bara helt konstigt.  vadd man än göär, hur mycket man än gör så blir allt bara fel liksom. Suck.Av Rosanna - 18 juni 2007 12:44

James Morrison - you give me something

Av Rosanna - 18 juni 2007 12:04

Har städat hela nedervåningen idag, puh!

Ensam hemma fortfarnd..funderar på att laga lite mat snart (:

Idag blir det nog lungt, vi får se vad som händer (:


Av Rosanna - 17 juni 2007 21:12

Regniga söndag.. Idag har det inte blivit så mycket att göra då..

Suttit hemma största delen och bara slappat..

Viktor tjatade ett tag på mig för att jag skulle följa med honom in till stan för att träffa någon kompis till han. Så då gjorde jag det.. Väl där inne så blev vi några fler än tänkt..gjorde inget speciellt, bara slappade runt lite.. Viktor och jag har ju kännt varandra i tio år så.. :p


Så kom jag hem , åt middag och nu sitter jag här. Och helt plötsligt så känns det som om jag vill gråta S: Sitter och lyssnar på musik, och vissa av texterna är ju helt.. Speciella. <3 Vet inte, men musik spelar sån jäkla stor roll i mitt liv. Finns en låt för varje känsla jag känner liksom. Glädje, sorg, ensamhet, hopp och sånt..


Skulle ju egentligen ha träffat Emil ikväll, men vi sköt upp det igen! =O  Dels för att dte är sånt snuskväder och dels för att han ska jobba imorgon så dte hade ju blivit för sent. Men på torsdag ska vi försöka ses.. eller vi måste nästan ses då ju :DAv Rosanna - 17 juni 2007 21:02


Så jävla trött på det här.

Usch.

Du är så falsk så att man mår illa.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se