Alla inlägg under juni 2007

Av Rosanna - 28 juni 2007 10:27

Jaha.. då kommer mamma,lille&storesystern hem inatt då.

I en hel vecka har man lagat mat, handlat en massa mat, åkt en massa bil,tvättat, målat och skit:P

 Och bakat ett äppelkaka! Hah, så himla fin den blev, ni ska få bilder sen (:

Igår hände det inte så mycket, var på Ikea och så regnade det hela dagen :/ städa mitt rum och tvättade lite kläder efter att Elli tjatat :) Sen ringde man Csongie och snckade i typ två timmar något.. Skitsöt dialekt han har!:D

ANNONS
Av Rosanna - 27 juni 2007 10:52

Himla trött, pissväder ute och jag ät tydligen en knasboll enligt lilla sputt (;

ANNONS
Av Rosanna - 25 juni 2007 20:44

Tvillingarna at sandhamn (:
Rosanna säger:
Detta är ju typ en sån bild där man ser att jag ( Rosanna ) är en såndär.. " hej jag äter tre pizzor till middag varje dag, det är därför jag har så tjocka kinder."
Elisa säger:
buuullshit :D Kolla mig, jag ser inte klok ut!
Rosanna säger: Jo fan.. bullshit it is, jag äter ju inte ens pizza, haha :D

...

Av Rosanna - 25 juni 2007 14:30

Grymt förvirrad just nu.  Skulle vilja skriva att jag inte vet varför jag är det.. men jag vet och det är otroligt jobbigt. På något sätt så känns det som att allt som händer just nu, händer pga av något helt annat. Allt får sina följder?  Men hur blir det med mig? Jag är ju egentligen inte ens inblandad i det som förvirra mig, eller jo, det är jag, men det handlar inte om mig iaf. Blir helt tärd på allt just nu.. Så himla förvirrande det här med känslor och skit.


Bilderna från helgen kommer upp snart.. Först ska jag måla om min spegel (: Ikväll vet jag inte alls vad som händer.. försöker få med Mattias på bio, men han är så seg (: Så det blir förmodligen bara att slappa hemma, ska upp tidigt och åka iväg till Dalarö imorgon. Pappa, jag och tvillingen hemma denna vecka. Imorgon åker vi ner till Dalarö för att gå ner till havet och tänka en massa, sitta där brorsan brukade sitta när han fortfarande levde och fiskade där borta. Hans aska är utspridd över vattnet där. Kommer ihåg det som om det var igår, hade hyrt en stor båt, så hela släkten fick plats.. så var det pappa som tog steget, öppnade den där lilla boxen och spred ut det. Det blåste den dagen. Usch, det känns så jobbigt att tänka på allt.. Jag saknar dig, okej? <3 Känns så jobbigt att behöva minnas allt det där onda, sitället för det goda. Men det är väl så det är.. men jag kommer alltid att komma ihåg det goda också, men just nu är allt det som hände, sjukdomen och allt.. det är det jag minns bäst. Usch.  Men så länge jag vet att du har det bättre nu, att du inte mår dåligt längre, så är jag glad. Jag ska leva de åren som du aldrig fick leva - för dig. Bara för dig.


Nu väntar spegeln där.. vit ska den bli, så den passar in lite bättre i rummet (:


Puss

Av Rosanna - 24 juni 2007 22:38

Helgen var helt otroligt underbar! Bilder från Sandhamn kankse dyker upp senare.. förmodligen är dte bara en massa fula bilder.. haha :D

Lite jobbigt att skriva just nu.. Csongie vet nog varför:P Hah.. men eftersom han fråga om varför jag inte skirivt något om helgen så blev jag väl tvungen att skriva..:P

Av Rosanna - 22 juni 2007 19:05

Mår helt jävla dåligt just nu, usch.

Åt världens middag med familjen och några bekanta nyss.. mums :D Så nu blir det bara lungt, se på film, basta och bara slappa (: fixa lite inför imorgon också (:

Av Rosanna - 22 juni 2007 09:18

Oj, vad konstigt det känns att inte vara ute i skärgården just nu. Saknar Grinda verkligen.. lugnet, ingen tid att passa, man gör hur man vill, badar, solar, springer runt och leker med allt möjligt. Bara känslan över att få komma dit!


Älskar verkligen Stockholms skärgård, så himla vackert! Och för att jag inte ska bli helt galen för att jag inte kommer iväg dit denna sommar, så åker jag och tvillingen iväg till Sandhamn imorgon (: Ska bli riktigt roligt, även fast resan dit och tillbaka tar en jäkla tid.. Men Andrea - från Bagdad café jobbet - hon jobbar på båten vi ska ta, så då blir det ju iallafall lite rligare bara så (: Inne i Sandhamn ska vi träffa en annan föredetta arbetskamrat - vicki - hon stannar där över midsommar.. - AVUNDSJUK-  :)

Men tillbaka till midsommarafton då.. De felsta av mina vänner ska åka iväg, festa elelr något liknande, men för mig blir det bara middag med familjen och nån bekant och sen blir det typ att sova, ska upp så himla tidigt imorgon så :P


Och för er som inte vet, så älskar jag verkligen mat.. lär bli en massa gott att äta idag ju så (:

I natt åker mamma, lillesyrran och storesyrran till London, så det är väl förklarningen till varför jag inte ligger och sover i en säng ute i skärgården just nu.. :) Men men.. nog tjatat om skärgården (:


Igår skulle jag och min tvilling åka in till stan för att möta upp storesyrran som kom hem från Budapest och Malmö. Blev en jäkligt lång natt iochmed att tåget vi hade tänkt ta, först var försenat i en halvtimme för att sen bli inställt. Suck. Så där satt vi och förs ett tag tills nästa tåg kom då. Inne i stan var det att snabbt springa till andra perrongen och möta syrran där för att sen ta tåget hem igen. Usch vad hennes väskor var tunga (: Och usch vad jag frös och var hungrig :( 

Och en viss Mattias lockade ju med att försöka få dit mig så att han kunde laga mat åt mig, haha gulligt (:


:/

Av Rosanna - 21 juni 2007 18:34

Sjukt ont i ryggen har jag.. usch :/

Drar in till stan snart för att träffa syrran och så (: träffade Emil idag också..fikade och gick runt på stan ett tag (:

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se