Direktlänk till inlägg 28 juni 2007

Katja!

Av Rosanna - 28 juni 2007 22:07

katja, underbara lilla söta Katja! Du är fan så jävla underbar så man blir helt galen! Så sitter man där vi msn igen, helt jävla sur och grinig, så börjar man snacka med dig, och vad händer då? Jo, man blir glad som fan, bara för att du är så grym! Grym på att få mig att må bra och sånt :)


Sen så har vi ju en massa minnen.. kommer du ihåg den där gången hos Victor.. då du och jag skulle åka hem men ingen av oss ville gå i de där stövlarna med värsta klacken? Då bestämmer vi oss för att ta på oss varsin!  Sen när polisen kommer, vem är det som slänger sig in i busken föär att byta? så att de inte tror att vi är helt jävla fulla och skit, bara för att vi har på oss en vanlig stövel och en med klack. Haha:D


 

Eller den där gången vi skulle träffa de där killarna, och vi båda var så nervösa att vi sprang in på h&ms underklädesavdelning och gömde oss där för att sen springa ut till dem igen?

Eller alla timmar vi jobbat ihop, då vi bara, enbart snackat skit om en massa saker? Kineserena som tittade på mig och en viss kille ( nämner inget namn, katja, du vet vem ) när vi stod där vid slottet och skulle pussas? Haha.

Eller alla pengar som vi användt till caffe latte, som vi egentligen hade kunnat spara för att shoppa ännu mer nu bär vi åker till england om ett par veckor?
Första gången vi träffades alldeles själva.. shit dte var länge sen! jag var ju tillsammans med din bror, ingen av oss 8 du & jag ) gillade varandra riktigt då.. men sne när jag gjorde slut så började vi träffas mer och mer, sen plötsligt blev det liksom du och jag.
Vi två, i regn,solsken,snöslask,monligt, England,Sverige. Vi två i världen, eller hur :)? Jag älskar dig, och jag vill aldrig förlora dig!

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katjushka

28 juni 2007 22:39

Yess! Det är konstigt hur världen bringar samman människor på detta viset :D Vad mer kan man säga? I love you hun!

//Katja

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se