Direktlänk till inlägg 20 juni 2007

Onsdag

Av Rosanna - 20 juni 2007 18:41

Precis kommit hem från stan..

Först träffade jag Katja där och gick runt lite i jakt på en present till hennes kompis Sara..

Sen gick vi in i gallerian och slappade runt där tills Vera ringe och ville ses, eftersom hon också skulle ha en present till Sara. Så då blev det en massa presentjagande ett tag där. Sprang till tåget som en tok när syrran ringde precis innan jag skulle hoppa på och bad mig att vänta på henne, hon jobbar ju inne i stan så. Då fick jag gå in mot stan igen då..Träffade henen där och så gick vi mot vårat gamla jobb  - Bagdad Café - de håller på och bygger om en massa där så vi kollade runt och så. (: Nu sitter man här hemma bara.. Blir väl att ta ett bad snart  (:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se