Direktlänk till inlägg 4 maj 2007

Stress

Av Rosanna - 4 maj 2007 17:36

En massa att packa, skriva och göra.
Imorgon blir då resan av, klassen ska till Barcelona, kommer hem på fredag. Hoppas på värme, god mat och en massa nya vänner. Fast det som stör mig är att vi har en massa arbeten som ska in bara någon vecka efter att vi kommit hem, så just nu sitter jag här och försöker att skriva lite på min teknik. Som tur är, har jag iallafall hunnit börja lite på alla arbeten, så det blir inte sådär jätte svårt att få igång det när vi kommit hem.
Ikväll blir det bastu, packa klart och sova. Är jätte trött, har ont i ryggen som vanligt och vill känna mig rätt så utvilad imorgon. 

Lör - mån kommer att tillbringas i Barcelona
Mån - fre Kommer vi att vara i Olot och Girona, där bor de spanska familjerna vi ska vara med.

Har tänkt lite, och något jag kommer att sakna är att kunna kolla runt på andras bloggar.. Som t.ex Freppe, Engla och sigrid. Men det löser sig nog, någon tillgång till dator borde de ju ha där.


♥ Prommis igår med Nette, det var så otroligt skönt att jag somnade direkt efter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se